viernes, 25 de noviembre de 2011

Vicent Cortés i Llorenç Giménez, units en temps de crisi (article de l'Avui)

Dos contacontes s'uneixen en temps de crisi

La jornada electoral viu l'estrena del nou espectacle “Dos pal sac” a la sala Carolina de València


Vicent Cortés anima la cultura oral valenciana des de diversos canals i forma part del duo de l'espectacle. Foto: GLÒRIA NAVARRO.
En plena jornada electoral, es viu l'estrena de l'espectacle Dos pal sac en la sala Carolina de València. Una proposta teatral protagonitzada per la parella que formen Vicent Cortés i Llorenç Giménez, durant més de 70 minuts, en que hi despleguen el seu sentit de l'humor i aguditzen l'enginy per a repassar i fer una crítica àcida de l'actualitat.
Dos pal sac és un espectacle que, segons els seus creadors, té un poc de tot on hi ha moments teatrals, cançons, bromes, diàlegs, monòlegs i dites populars representades. No té un format tancat, perquè solen introduir comentaris segons l'actualitat del dia que es representa. Arribar a aquest punt creatiu, s'ha de dir que l'obra que pren cos en aquesta jornada, duu un any de treball i amb la gran quantitat de material que han arribat a acumular, els ha eixit aquest espectacle.
La proposta teatral que protagonitzen Llorenç Giménez i Vicente Cortés, té la seua part satírica, de crítica del món sota el prisma dels dos protagonistes. És una reivindicació de l'oralitat valenciana en un xicotet format. En definitiva, el que pretenen és passar-ho bé dalt l'escenari, per poder oferir a la sala que també ho gaudisca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Los comentarios del blog se moderan a fuego más o menos lento para evitar el spam. Gracias por vuestra paciencia.

LinkWithin

Notas relacionadas